Ervaringen

Wij kunnen wel vertellen dat we iets kunnen... maar leuker is het als klanten vertellen wat we voor hen doen en waarom ze dat waarderen. 

waterschap Vechtstromen

Agnes

Professionalisering van het personeelsblad

Agnes Schurink is hoofdredacteur van het personeelsblad Stromen: "Voor het waterschap Vechtstromen mag ik, samen met onze redactieleden, het personeelsmagazine Stromen maken. Maar hoe doe je dat als je agenda overvol is en de extra kennis op het gebied van bladmanagement ontbreekt? 

Marjolein helpt ons bij de vormgeving en eindredactie van het personeelsmagazine. Door haar kennis en frisse blik wordt Stromen elke keer weer een feestje om te maken en te lezen. Marjolein komt o.a. met ideeën voor nieuwe artikelen en doorontwikkeling van de vormgeving. En vergeet niet het vertrouwen dat de redactieleden in haar hebben, met Marjolein als eindredacteur komt het goed.

Is er dan niks dat niet goed gaat? Nee. En dat vertrouwen dat alles wordt geregeld en problemen niet uit de weg worden gegaan maar worden opgelost is juist super. Ik kan Marjolein van harte aanbevelen voor organisaties en bedrijven die het bladmanagement een boost willen geven of volledig willen uitbesteden."

LKSVDD architecten

Martinhuiskes

Verhalen over architectuur

Martin Huiskes: "Als architect ben ik zeer visueel ingesteld. Zoals je mag verwachten. Wij vertellen ons verhaal aan de hand van tekeningen, die voor mensen in ons vak goed leesbaar zijn. Regelmatig willen we uitleg geven aan mensen die niet in het vak zitten, iets omschrijven of ergens over uitweiden, bijvoorbeeld de theorie achter onze architectuur. Is er geen gelegenheid om het verhaal te vertellen, dan moeten we het opschrijven. Hier is Marjolein een kei in. 

In een interviewstijl vertel ik mijn verhaal aan Marjolein. Zij kan in krachtige en bondige teksten precies opschrijven wat ik wil overbrengen. En dat doet ze evengoed voor leken als voor ingewijden en vakgenoten. Daarnaast is ze een goede sparringpartner met een commerciële blik. Ze ziet goed in welke inhoud wel of juist niet overkomt in de boodschap die je wilt overbrengen. Daarnaast is ze een prettige persoonlijkheid waarmee je graag samenwerkt. Tikkie eigenwijs, maar dat hebben we af en toe nodig."

Magazine Makers e-book

Naar welk e-mailadres kunnen we het e-book sturen?