Colofon

Normaal is een colofon een overzicht van informatie over een blad.
Hier is het vrij geïnterpreteerd: mensen die meewerken met Magazine Makers. 

Profielfoto Marjolein

Marjolein van der Zee

Aanjager en eigenaar van Magazine Makers. Is net uit een decennialange identiteitscrises gekropen: communicatieadviseur of schrijver? Nu een duidelijke keuze gemaakt voor redactionele producties, waar vorm en tekst elkaar aanvullen en vanaf het prille begin even zwaar meetellen. Daarom niet alleen schrijver, maar bladmanager en soms ook eindredacteur of hoofdredacteur. Bemoeit zich dus overal mee.

Heeft een grote liefde voor architectuur en landschap. Koestert mooie dingen en kijkt graag om zich heen. Is daarom samen met Paul Abels hoofdredacteur van Oosting Magazine, een uitgave van het Architectuurcentrum Twente. Vindt te veel dingen leuk en heeft altijd teveel te doen. Bouwt een eigen (passief)huis in het buitengebied van Enschede. Denkt dus na over waterberging op eigen terrein en een tuin als landschap in landschap met werk van Piet Oudolf als inspiratiebron. Heeft een hekel aan sportscholen; wandelt liever buiten.

Lidy

Lidy Roemaat

Grafisch ontwerper met oog voor communicatieve kracht. 20 jaar ervaring helpt daarbij. Duidelijk. Weloverwogen. Vanzelfsprekend met een scherpe blik zoals een goede grafisch ontwerper betaamt. Werkt al jaren samen met Eric van der Wal. Is leading in het ontwerp van Oosting Magazine. Bevlogen, eerlijk, misschien wel een vakidioot, en uiterst collegiaal.

Houdt van kunst, sculpturen, en heeft grote affiniteit met architectuur. Gefascineerd door muurschilderingen. Kookt en eet graag samen met vrienden, en loopt soms hard. Niet zo heel hard, maar zen. Woont net buiten Enschede, maar is verknocht aan de reuring van de stad.

Magazine Makers e-book

Naar welk e-mailadres kunnen we het e-book sturen?